Конференции

Чувари на мудроста

На 31 март во Скопје се одржа првата конференција „Чувари на мудроста“ на која говореа успешни стопанственици, уметници, културни работници, професори, новинари.

Повеќе

Чувари на мудроста“ BACK 2 BACK

Втора конференција „Чувари на мудроста“ BACK 2 BACK: Спојуваме генерации раскажувајќи успешни приказни.

Повеќе